Betaalmogelijkheden

Bij OutdoorFires staat veiligheid en gemak hoog in het vaandel, Uw betalingsgegevens gaan bij ons over een beveiligde SSH verbinding (net zoals uw bankt dat met internetbankieren doet!). Hieronder vind u de betaalmethodes waar u veilig en eenvoudig gebruik van kunt maken.

- iDEAL
- Bankoverschrijving
- PayPal
- Achteraf betalen (factuur)
- MisterCash
- SOFORT Banking
- Creditcard

iDEAL
Met iDEAL kun je snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. Je rekent af in de vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Bankoverschrijving
Je kunt tijdens het bestelproces kiezen om het bedrag per bank over te maken (vooruitbetalen). Wij zullen de zending versturen, zodra wij het bedrag hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen.

PayPal
Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites. PayPal helpt je creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt je financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

Achteraf betalen (factuur)
Klarna is een betaalmogelijkheid waarbij je niet direct hoeft te betalen. De betalingstermijn is 14 dagen en de factuur ontvang je met je bestelde producten. Om te betalen met Klarna (factuur) moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Er wordt een credit check uitgevoerd op het moment van je aankoop. Voor iedereen heeft Klarna een maxium ingesteld op basis van eerdere bestellingen en andere algemeen verkrijgbare creditinfo. Het kan dus zijn dat je een bestelling niet kunt betalen via Klarna, je krijgt dan een foutmelding.

Door het selecteren van deze betaalmethode ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Let op: Klarna werkt alleen voor particulieren in Nederland en Duitsland, het werkt helaas nog niet in België en voor bedrijven. Voor vragen kun je bellen met Klarna op 020 - 80 82 852 of kijk op https://klarna.com/nl/klantenservice.

MisterCash
MisterCash is het online betaalsysteem in Belgie. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Als Belgische klant die gebruikt maakt van internetbankieren, kun je gebruik maken van MisterCash. Je kunt direct je aankoop betalen in je vertrouwde bankomgeving.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is het online betaalsysteem in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is een eevoudige en veilige betaalmethode. Je kunt eenvoudig betalen via een beveiligd betaalformulier en bevestigt de bestelling met een unieke transactiecode (TAN). Je hoeft als klant alleen een product te kiezen uit de webshop, SOFORT Banking als betaalmethode te kiezen, inloggen in de vertrouwde bankomgeving, bevestigen van de bestelling met een unieke TAN-code en de betaling is voldaan.

Creditcard
Betaal snel en eenvoudig betalen met je creditcard. De creditcard is wereldwijd een populair betaalmiddel. Nationale en internationale betalingen zijn mogelijk met alle gangbare valuta. Ook ben je direct verzekerd tegen diefstal, schade en verlies.

betaal logos