Over OutdoorFires.nl

Wat doet outdoorfires.nl eigenlijk?

Ruim 5 jaar geleden kwam ik in aanraking met tafelhaarden. Ik was meteen verkocht en gefascineerd, hier moest ik iets mee gaan doen! Na een aantal tafelhaarden gezien te hebben, besloot ik zelf tafelhaarden te ontwerpen. Al gauw verkocht ik dagelijks meerdere tafelhaarden en wist ik van mijn hobby mijn werk te maken.

Tegenwoordig kun je de tafelhaarden eenvoudig bestellen in mijn webshop. Deze tafelhaarden zijn bedoeld om een gezellige sfeer te creeëren en bieden je tevens warmte. Zo maak je van je bestaande tafel een tafel met ingebouwde tafelhaard. Uniek, niemand heeft dezelfde.

Niet alleen geven de tafelhaarden een gezellige sfeer en warmte, ook geven ze je tafel een zeer luxieuze en exclusieve uitstraling. Zeg nou zelf, wie wil er 's avonds wanneer het schermer valt en de gezelligheid begint nou niet gezellig bij een vuurtje zitten?

Bij Outdoorfires staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Ook vind ik een reële prijs-kwaliteitsverhouding erg belangrijk en kan ik daarom zeggen dat ik met mijn tafelhaarden de goedkoopste van de Benelux ben. Ook niet erg onbelangrijk!

Wacht daarom niet langer en laat een tafelhaard van Outdoorfires je tafel, en daarmee je hele tuin, pas écht gezellig maken.

OutdoorFires caddy

OutdoorFires over ons foto